Centralna info tabla obezbeđuje kompletnu informaciju posetiocu poslovnog/javnog objekta. Postavlja se na ulazu u objekat. Tabla može biti izvedena kao zidna, ili samostojeća. U pojedinim okolnostima centralna info tabla može biti i okačena o plafon. Svaka ova izvedba se radi bilo kao integralna, bilo kao modularna.

Veličina centralne info table, po pravilu, nije ograničena i prilagođava se organizacionoj strukturi ob jekta i raspoloživom prostoru za postavljanje.

Modularna info tabla se radi od elemenata – pločica visine „n×31 mm“ (n=1 – 10). Jednodelna tabla, ili segmentirane pločice nose potrebnu grafiku – tekst, znake, simbole i sl. Grafika se ispisuje samolepljivom folijom, gravira se, ili se štampa bilo direktno na pločici, bilo na traci za uvlačenje. Radi lakše preglednosti i jednostavnijeg usmeravanja, grafički elementi se prikazuju u raznim bojama.

Kod modularnih info tabli, modularni elementi se stabilno i nevidljivo pričvršćuju klik sistemom za podlogu, a cela tabla je uokvirena elegantnim lajsnama. Po potrebi, radi izmene dela informacije, ma koji modularni elemenat se jednostavno odvaja od podloge bez skidanja, ili demontiranja cele table.