PLASTISOL BOJE
VODENE BOJE
Serija boja DECORPLAST

Ovo je serija gotovih pokrivnih plastisol boja. Namenjene su za direktno štampanje i za proizvodnju preslikača. Sa njima se može štampati na prirodnim i sintetičkim materijalima. Otisak polimerizuje na temperaturi 140 – 150°C, u trajanju 2 – 5 minuta. Ovo je značajno niža temperatura polimerizacije nego kod drugih tipova plastisol boja. Ove boje dopuštaju štampanje „mokro na mokro“. Ponuda je vrlo široka: preko 30 nijansi pokrivnih i superpokrivnih boja, fluorescentne i metalik boje, kao i nijanse iz Evropa skale za štampanje punog kolora. U ovoj seriji postoji i čitav niz aditiva i pasti koji čine rad sa ovim bojama lakšim, a rezultate štampanja raznovrsnijim.

Gama proizvoda    Tehničko uputstvo     Standardne boje, Fluo boje, Kvadrihromija, Metalik boje, Superpokrivne boje     Cenovnik

Serija boja CHROMOPLAST

Ovo je nova serija klasičnih plastisol boja, koje se uobičajeno koriste.

Serija boja CHROMOPLAST – E

Serija boja Chromoplast – E je nova serija ekoloških plastisol boja bez ftalata. Pored niza standardnih boja, postoje metalik, fluo i trihromatske nijanse.

Tehničko uputstvo      Ton karta      Cenovnik

Serija boja IA

Serija boja IA obuhvata dve vrste vodenih pasti za pripremu transparentnih, ili pokrivnih vodenih tekstilnih boja koje standardno polimerizuju na temperaturi 140 – 180°C. Uz dodavanje katalizatora otisak polimerizuje na sobnoj temperaturi. Namenjene su za direktnu štampu na svetlim (transparentne boje), ili tamnim (pokrivne boje)prirodnim i sintetičkim materijalima, kao i na mešavinama pamuk/sintetika. Isporučuje se kao komplet „baza + pigment“.

Tehničko uputstvo      Ton karta      Cenovnik

Serija boja WBA

Serija vodenih boja WBA obuhvata nekoliko grupa boja: bela boja, transparentna baza, puff baza, gliter baza, kreking boje.

Tehničko uputstvo      Cenovnik

Pigmenti za vodene boje

Imamo široku paletu standardnih, fluorescentnih i metalik pigmenata. Namenjeni su za toniranje vodenih baza i pasta. To su vrlo koncentrovani i ekonomični pigmenti. Pakovanja su od 200 g, ili 1 kg.

Ton karta      Cenovnik

Serija boja DECORLAC

Ovo su gotove pokrivne boje na vodenoj osnovi koje su namenjene za direktno štampanje na tekstilu, pre svega na sintetičkim materijalima, kao i na mešavinama pamuk/sintetika. Koriste se za štampanje na kišobranima, kabanicama, zastavama i sličnim materijalima koji, zbog svoje osetljivosti na visoku temperaturu, ne mogu da izdrže redovnu polimerizaciju otiska na visokoj temperaturi. Otisak napravljen ovim bojama je pokrivan, sjajan i elastičan. Polimerizuje na sobnoj temperaturi bez dodavanja katalizatora. Pošto u sebi nema štetnih sastojaka, prema propisima EU, smatra se zdravstveno bezbednom bojom.

Tehničko uputstvo      Cenovnik

GLITERI

Na lageru imamo više boja glitera veličine 8 mikrona. Oni se lako umešaju u vezivo na vodenoj, ili plastisol osnovi. Pakovanje je 100 g ili 1 kg.

Cenovnik